ReLax Retreat 28 juni

28-05-2024

Heb jij behoefte aan een boost?
Waar je ontspannen én krachtig tegelijk huiswaarts keert?

Een moment voor jezelf, waarbij je helemaal voelt waar je naar verlangt en je jezelf zo’n kickstart geeft dat je dit verlangen alleen nog maar waar kan maken?

Dat kan!!
Meld je aan voor ons ReLax Retreat op 28 juni

Dit retreat is voor de vrouw die opzoek is naar ontspanning en echt voor zichzelf kiest. Misschien daar soms een duwtje in de rug voor nodig heeft om uit die comfortzone te stappen. Daar zijn wij dan voor en geven jou dit liefdevolle duwtje.
Je ontvangt een visualisatie en doet oefeningen om je verlangen sterk te voelen en van daaruit krachtigere keuzes te maken. Ook is er een yoga sessie. De bewegingen die bij de slow flow yoga gemaakt worden, sluiten aan bij de voorbereiding van het laatste onderdeel. Je gaat namelijk na een transformerende ademhalingssessie onder deskundige begeleiding het ijsbad in.
De yoga en de ademhalingssessie hebben je optimaal voorbereid, zodat jij vol vertrouwen en in diepe ontspanning het ijsbad kan trotseren. Naast de gezondheidsboost die je dit oplevert, voel je je eigen kracht en dat maakt dat jouw besluit om dat diepe verlangen te gaan waarmaken – hoe groots, breed, specifiek ook – gaat slagen!

Wat levert je dit ijsbad nu allemaal op…? 
– Een heldere geest
– Verwarmd lichaam (erg tegenstrijdig niet? / onze expert legt uit waarom)
– Kennis van koudetraining
– Door de ademhalingsessie heb je emoties, opgeslagen in je lichaam, die niet meer dienen kunnen loslaten: erg bevrijdend
– Een heerlijke ontspannen dag alleen voor jouzelf.
– Ontmoeting met gelijkgestemde dames
– Een gezondheidsboost , je immuunsysteem heeft een reset gehad, (ontstekingsreacties worden minder, witte bloedlichaampjes zijn actiever)
– Je voelt dat er iets geshift is, waardoor je daadkrachtiger besluiten kan gaan maken.
– Je voelt je krachtig
– Voldoende tips om thuis de koudetraining toe te passen, zodat je blijvend deze boost kan ervaren.
– Je weet dat jij jouw voornemens en verlangens kan gaan waarmaken.

 

Meld je nu aan! Er zijn slechts 10 plekken: we houden het kleinschalig, omdat we er echt voor jou willen zijn.
Stuur een mail naar retreatwijchen@gmail.com en jij bent erbij! VOL = VOL dus ben er snel bij.

Details:
Plek: Wijchen op een heerlijke rustige natuurlijke plek in het groen.
Dag: 28 juni 2024
Tijd: Van 10:00 tot 15:00 uur
Zelfinvestering; 150 euro (normaal 188 euro)

– Bonus: voor de snelle beslisser hebben we een leuke bonus bedacht, waar je onder begeleiding van Lieke een ademhalingsessie doet én voorbereid bent voor koud douchen. Deze bonus alleen is al 100 euro waard. Meld je daarom snel aan, voordat de bonus vervalt.

–  Tip: kom samen! Leuk als cadeau of als een uitje met je vriendin of moeder. We hebben een leuke duo-korting. Koop je tegelijk twee tickets: betaal je slechts 275 euro.

« Terug
×